Poziv na prezentaciju E-learning škole demokratije i ljudskih prava

2099

Partneri za demokratske promene Srbija i Odbor za ljudska prava Niš, uz podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji pozivaju vas na predstavljanje programa E-learning Škola demokratije i ljudskih prava.

Program će biti predstavljen i u Nišu, 16. septembra 2011. godine, od 12:00 – 14:00h u prostorijama Edukacionog centra Univerziteta Metropolitan, Vožda Karađorđa 47, Niš

Partneri za demokratske promene Srbija (Partneri Srbija) i Odbor za ljudska prava Niš uz podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji organizuju interaktivni program obuke studenata putem interneta (E-learning program), sa ciljem unapređenja znanja iz oblasti demokratije i ljudskih prava, kao i primene metodologije elektronskog učenja za dalje usavršavanje i specijalizaciju.

E-learning program predstavlja inovativni model edukacije koji povezuje najeminantinje stručnjake u oblasti ljudskih prava i razvoja demokratije u Srbiji, sa modernim internet i IT tehnologijama, radi podizanja nivoa znanja budućih lidera. Tokom prezentacije učesnici će imati priliku da se upoznaju sa projektom, metodologijom on-line učenja, ali i sa tehničkim i logističkim preduslovima koje je potrebno ispuniti kako bi se program uspešno odslušao. Učesnicima će takođe biti prezentovana mogućnost da svojim idejama i kreativnošću učestvuju na konkursu za mini-grantove uz finansijsku podršku organizatora.

Za registrovane učesnike, E-learning program biće dostupan od 15. septembra 2011.

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite najkasnije do 14. septembra 2011. do 15:00h, na adresu office@partners-serbia.org  ili office@chrin.org.rs  ili na telefone: 011/3231 551, 018/526 232, uz napomenu kojoj od dve prezentacije ćete prisustvovati.

Prezentacija E-learning programa u Nisu 16.09.2011.